Mat inkluderar och inspirerar!
I vår värld så finns det inget härligare sätt att umgås än genom mat och dryck, den glädjen och passionen vill vi dela med oss av.

Tisdag till Torsdag med start kl 18:00 eller Fredag & Lördag med start kl 19:45, erbjuder vi sällskap mellan 8 till 12 personer, en matlagningsaktivitet i Studion hos oss och så här kan en kväll se ut :

Ni gäster välkomnas i Matstudion med ingång Klostergatan 40 och där inleds roligheterna med ett glas och tilltugg. Kvällens värd berättar om kvällens aktivitet och delar in gänget i tre grupper, alla får varsitt förkläde och recept så man enkelt kan hänga med i alla moment. Varje grupp ska tillsammans förbereda och tillaga varsin maträtt ur kvällens 3-rätters middag, värden kommer guida er och ge tips och råd under hela aktivitetens gång samt svara på frågor och funderingar. När alla gruppers prepp är färdig slår sig varmrätt och dessertgruppen ner till bords för att sedan bli serverade av förrättsgruppen innan de också slår sig ner för att avnjuta vad de åstadkommit, och så byts man av så tills alla grupper har presenterat sin mat. Efter middagen erbjuder vi kaffe och avec för de som önskar och vi avrundar kvällen tillsammans.  

Vi kan såklart skräddarsy er kväll efter Era önskemål.

Detta ingår:
1 glas champagne och tilltugg vid ankomst
Förkläde samt recept
3 rätters middag
Kaffe


1495:- per person

Dryck under aktivitet och till middagen tillkommer och beställs plats efter tycke och smak.

För att boka eller få mer information maila oss på info@dahlbomsmat.com